Despre noi

Situata în inima Munţilor Apuseni în satul Sub Piatră, comuna Sălciua de Jos, aproape de platoul Bedeleului se află Pensiunea Totu` Bun într-un cadru natural unic, înconjurată de rezervaţii naturale, cascade, păduri, peşteri, stânci, case şi sălaşe din lemn acoperite cu paie.

Despre comuna Sălciua

Comuna Sălciua este situată în partea de nord a județului Alba, pe valea Arieșului, la o distanță de aproximativ 70 km de Cluj Napoca, 100 km de Alba Iulia (reședința județului) și la 15 km de Baia de Arieș, orașul cel mai apropiat, pe drumul național DN 75: Câmpeni - Sălciua - Turda.
Aşezată în bazinul mijlociu al Arieşului, între Munții Trascău şi Muntele Mare, într-un bazin depresionar, are un relief specific de munte, dezvoltat pe calcare şi şisturi cristaline. Altitudinea variază între 700 și 1400 m.

Un loc arhaic, desprins din poveste şi din vremuri demult apuse, Salciua te va cuceri de la prima întâlnire cu relief domol şi accesibil de Apuseni, case şi sălaşe din lemn acoperite cu paie, cu incredibil de albastru de cer şi cu liniştea de mult visată.Aici noi am creat pentru tine, cu drag, un loc aparte unde să fii răsfăţat şi unde ospitalitatea, buna dispoziţie şi mâncarea proaspătă sunt secretul vacanţelor şi ieşirilor tale la munte.

Pentru tine, tot ce este mai bun!